Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

B2A Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand B2A. Als je het bestand wilt openen B2A, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ B2A

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Binary To ASCII (BTOA) Encoded Format N/A

Wat is een bestand B2A?

ASCII-tekstbestand dat is gemaakt van een binair bestand met behulp van het btoa (Binary naar ASCII) algoritme. Wordt gebruikt voor het verzenden van binaire bestanden via protocollen die alleen tekstgebaseerde gegevensoverdrachten ondersteunen.

Het btoa-algoritme lijkt op de Base64- en Uuencode-algoritmes, maar maakt een wat kleiner bestandsgrootte. Btoa-gecodeerde bestanden starten vaak met de tekst " xbtoa Begin ."

Hoe een bestand openen B2A?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand B2A niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de B2A lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand B2A associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand B2A openen

Andere problemen met een bestand B2A

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand B2A bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken B2A:

  • het gekozen bestand B2A is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand B2A met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand B2A bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand