Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

B4S Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand B4S. Als je het bestand wilt openen B4S, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ B4S

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Winamp 3 Playlist Format Nullsoft

Wat is een bestand B4S?

Muziek playlist bestand dat wordt gebruikt door oudere versies van de Winamp media player. Opgeslagen in een XML-formaat en slaat een lijst op van multimediabestanden en bijbehorende metadata. Wordt gebruikt voor het opslaan van liedlijsten en favoriete mixen.

Het B4S-formaat is vervangen door de veel voorkomende .M3U-indeling.

Hoe een bestand openen B4S?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand B4S niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de B4S lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand B4S associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand B4S openen

Andere problemen met een bestand B4S

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand B4S bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken B4S:

  • het gekozen bestand B4S is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand B4S met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand B4S bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand