Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

B64 Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand B64. Als je het bestand wilt openen B64, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ B64

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
ASCIIi Base64 MIME Encoded Archive Format N/A

Wat is een bestand B64?

Binair bestand gecodeerd met behulp van base64-codering. Vaak gebruikt tekstdata om te zetten in base64-gegevens. Maakt betrouwbare overdracht van e-mailbijlagen en andere informatie mogelijk. Net als bij een .MIME-bijlage.

Hoe een bestand openen B64?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand B64 niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de B64 lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand B64 associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand B64 openen

Andere problemen met een bestand B64

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand B64 bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken B64:

  • het gekozen bestand B64 is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand B64 met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand B64 bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand