Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

B6I Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand B6I. Als je het bestand wilt openen B6I, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ B6I

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
BlindWrite Image Format VSO Software

Wat is een bestand B6I?

Schijfafbeelding gemaakt met BlindWrite, een schijfautoriseringsprogramma dat is ontworpen voor het back-ups van computerspellen. Bevat een exacte kopie van de gegevens van de originele schijf en kan gebruikt worden om een ​​kopie op een andere schijf te branden.

B6I-bestanden kunnen samen met een bijbehorend .B6T-bestand worden opgeslagen. Het B6I-bestand bevat de werkelijke gegevens die moeten worden gekopieerd en het B6T-bestand bevat informatie over de bestandsstructuur van de disc. Het B6T-bestand zou me moeten openen om de discafbeelding te kunnen monteren.

BlindWrite 5 opgeslagen discbeelden als .B5I-bestanden, terwijl vorige versies van BlindWrite de .BWI-bestandsextensie gebruikt.

Hoe een bestand openen B6I?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand B6I niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de B6I lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand B6I associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand B6I openen

Andere problemen met een bestand B6I

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand B6I bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken B6I:

  • het gekozen bestand B6I is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand B6I met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand B6I bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies B6I
B6I naar NRGB6I naar BINB6I naar IMGB6I naar ISZ