Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

B6T Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand B6T. Als je het bestand wilt openen B6T, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ B6T

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
BlindWrite Table Of Contents Format VSO Software

Wat is een bestand B6T?

Informatiebestand aangemaakt door BlindWrite 6, een programma voor back-up software voor spelletjes. Bevat trackinformatie voor een discafbeelding die wordt gegenereerd door BlindWrite.

B6T-bestanden bevatten alleen disc-track informatie. Elk B6T-bestand wordt opgeslagen samen met een .B6I-bestand, dat de werkelijke gegevens bevat die zijn opgeslagen in de discafbeelding. Het openen van een B6T-bestand brengt de bijbehorende BlindWrite-schijfafbeelding op.

BlindWrite 5 opgeslagen trackinformatiebestanden als .B5I-bestanden. Vorige versies van BlindWrite gebruikt de .BWT-bestandsextensie.

Hoe een bestand openen B6T?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand B6T niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de B6T lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand B6T associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand B6T openen

Andere problemen met een bestand B6T

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand B6T bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken B6T:

  • het gekozen bestand B6T is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand B6T met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand B6T bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand