Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

BA_ Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand BA_. Als je het bestand wilt openen BA_, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ BA_

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Renamed BAT Format Microsoft

Wat is een bestand BA_?

Hernoemd .BAT uitvoerbaar bestand dat een onderstreping ("_") in plaats van de "t" gebruikt, zodat het bestand per ongeluk niet kan worden uitgevoerd wanneer dubbelklikt in Windows. Kan hernoemd worden naar een ".Bat" bestand en vervolgens uitvoeren.

BA_-bestanden worden ook gebruikt door sommige applicatie-installateurs, zodat de gebruiker het bestand niet rijdt in plaats van een beoogd en duidelijker installatie-bestand, zoals Setup.Exe.

Een BA_-bestand kan ook een gecomprimeerd BAT-bestand zijn dat uitgebreid kan worden via het Microsoft-commando-commando Uitbreiden. Dit bestandstype gebruikt de onderstreepconventie op dezelfde manier als .EX_ en .DL_-bestanden.

Hoe een bestand openen BA_?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand BA_ niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de BA_ lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand BA_ associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand BA_ openen

Andere problemen met een bestand BA_

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand BA_ bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken BA_:

  • het gekozen bestand BA_ is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand BA_ met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand BA_ bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand