Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

BAC Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand BAC. Als je het bestand wilt openen BAC, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ BAC

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Backup Plus Backup Format Avantrix

Wat is een bestand BAC?

Back-up van een bestand of groep bestanden die zijn gemaakt door Backup Plus, een bestandskopieprogramma van Avantrix. Kan een zelfstandig back-upbestand of onderdeel van een splitarchief zijn, dat de ".B01," ".B02," enz. Extensies gebruikt. Kan worden hersteld met behulp van de Backup Plus Restore Manager.

De Backup Plus-software wordt niet meer ondersteund. Als u een enkel BAC-bestand heeft dat geen splitarchief is, probeer dan de bestandsnaam extensie te herbenoemen naar ".Zip" en open deze met een .ZIP-decompressieprogramma, zoals WinZip. Als u een gesplitst archief hebt, probeer ook de gesplitste archiefbestanden (".B01" naar ".Z01", enzovoort) te wijzigen en open het met WinZip.

Hoe een bestand openen BAC?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand BAC niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de BAC lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand BAC associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand BAC openen

Andere problemen met een bestand BAC

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand BAC bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken BAC:

  • het gekozen bestand BAC is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand BAC met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand BAC bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand