Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

BAD Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand BAD. Als je het bestand wilt openen BAD, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ BAD

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft Exchange Badmail Format Microsoft

Wat is een bestand BAD?

E-mailbericht dat niet door Microsoft Exchange Server kan worden geleverd. Bevat de boodschap afzender, bericht ontvanger (s), onderwerp en lichaam, net als het oorspronkelijke bericht.

BAD-bestanden worden opgeslagen in de map Badmail samen met .BDR en .BDP-bestanden. Ze kunnen bekeken worden door ze over te brengen naar de ophalen map.

Hoe een bestand openen BAD?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand BAD niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de BAD lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand BAD associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand BAD openen

Andere problemen met een bestand BAD

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand BAD bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken BAD:

  • het gekozen bestand BAD is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand BAD met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand BAD bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand