Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

BAK Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand BAK. Als je het bestand wilt openen BAK, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ BAK

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Backup Plus Backup Format N/A

Wat is een bestand BAK?

Een BAK-bestand is een back-up van een ander document of bestand, dat automatisch wordt gecreëerd door softwareprogramma's of door het besturingssysteem. Het bestand bevat meestal gewoon een kopie van het originele bestand en kan worden hersteld naar het origineel door de extensie ".Bak" te vervangen door de oorspronkelijke extensie.

Vaak worden BAK-bestanden gemaakt door gewoon ".Bak" bij te voegen aan de oorspronkelijke bestandsnaam. Bijvoorbeeld, document.Doc kan een back-upbestand document.doc.Bak hebben.

Een voorbeeldprogramma dat de extensie ".Bak" gebruikt, is AutoCAD. Windows kan ook BAK-bestanden maken voor de System.Ini en Win.Ini-bestanden.

Hoe een bestand openen BAK?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand BAK niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de BAK lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand BAK associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand BAK openen

Andere problemen met een bestand BAK

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand BAK bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken BAK:

  • het gekozen bestand BAK is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand BAK met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand BAK bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand