Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

BAP Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand BAP. Als je het bestand wilt openen BAP, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ BAP

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Blaze RipEditBurn Audio Wave Information Format Blaze Audio

Wat is een bestand BAP?

Audio informatiebestand automatisch gemaakt wanneer een audiobestand wordt geopend in een Blaze Audio-programma. Bevat informatie over het audiobestand waarmee het sneller kan worden geopend in het bewerkingsprogramma.

BAP-bestanden nemen weinig ruimte in, maar verhogen de verwerkingssnelheid van het programma aanzienlijk. Ze worden opgeslagen op dezelfde locatie als de geluidsbestanden die ze vertegenwoordigen. Terwijl BAP-bestanden informatie over geluidsbestanden opslaan, bevatten ze geen echte audiodata.

Hoe een bestand openen BAP?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand BAP niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de BAP lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand BAP associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand BAP openen

Andere problemen met een bestand BAP

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand BAP bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken BAP:

  • het gekozen bestand BAP is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand BAP met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand BAP bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand