Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

BASEX Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand BASEX. Als je het bestand wilt openen BASEX, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ BASEX

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
BaseX Data Format BaseX Team

Wat is een bestand BASEX?

Bestand gebruikt door BaseX, een XML-database engine die wordt gebruikt voor het opslaan en beheren van gestructureerde XML-gegevens. Kan gebruikt worden voor het hoofddatabase-tabelbestand (tbl.Basex) of als een bestandsextensie voor een BaseX-configuratiebestand.

Als u als BaseX-configuratiebestand gebruikt, slaat het BASEX-bestand opties voor het uitvoeren van een BaseX-server of een zelfstandige versie van de database.

Hoe een bestand openen BASEX?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand BASEX niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de BASEX lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand BASEX associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand BASEX openen

Andere problemen met een bestand BASEX

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand BASEX bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken BASEX:

  • het gekozen bestand BASEX is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand BASEX met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand BASEX bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand