Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

BASH_PROFILE Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand BASH_PROFILE. Als je het bestand wilt openen BASH_PROFILE, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ BASH_PROFILE

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Bash Interactive Login Shell Format The GNU Project

Wat is een bestand BASH_PROFILE?

Shell-bestand dat wordt gebruikt door Mac OS X- en Linux-eindprogramma's. Opbergingsinstructies opslaan voor de shell-omgeving, zoals omgevingsvariabelen en standaard scripts die moeten worden uitgevoerd. Gewoonlijk gebruikt voor het instellen van gebruikerspromptprincipe-voorkeuren evenals bestandssysteempaden voor directories en programma-binaries.

BASH_PROFILE bestanden worden automatisch uitgevoerd voor interactieve login shells. Met andere woorden, ze worden uitgevoerd nadat een gebruiker zich inlogt met hun login credentials, of wanneer een nieuw terminal venster is aangemaakt. Dit verschilt van .BASHRC bestanden, die alleen worden uitgevoerd wanneer Bash shell scripts worden uitgevoerd binnen een terminal die al geopend is.

Aangezien gebruikers vaak BASH_PROFILE- en BASHRC-bestanden willen laten draaien bij het inloggen, bevatten ze vaak het volgende segment in het BASH_PROFILE-bestand, dat het BASHRC-bestand dwingt te draaien wanneer alleen het BASH_PROFILE-bestand wordt uitgevoerd:

als [-f ~ / .Bashrc]. Dan . .bron ~ / .bashrc fi

BASH_PROFILE bestanden zijn verborgen in de home directory van een gebruiker en bevatten geen bestandsnaam prefix. Ze gebruiken altijd de bestandsnaam .Bash_profile.

Hoe een bestand openen BASH_PROFILE?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand BASH_PROFILE niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de BASH_PROFILE lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand BASH_PROFILE associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand BASH_PROFILE openen

Andere problemen met een bestand BASH_PROFILE

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand BASH_PROFILE bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken BASH_PROFILE:

  • het gekozen bestand BASH_PROFILE is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand BASH_PROFILE met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand BASH_PROFILE bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand