Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

BAU Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand BAU. Als je het bestand wilt openen BAU, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ BAU

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
OpenOffice.org Configuration Format Sun Microsystems

Wat is een bestand BAU?

Bestand gebruikt door Apache OpenOffice, een programma suite die wordt gebruikt voor tekstverwerking en het maken van presentaties, spreadsheets en databases. Bevat een verzameling tekstzinnen en hun vervangende snaren. Gebruikt om zinnen automatisch te herkennen en te vervangen tijdens het typen

BAU-bestanden kunnen worden gedeeld over Apache OpenOffice-installaties.

Apache OpenOffice was voorheen bekend als OpenOffice.Org.

Hoe een bestand openen BAU?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand BAU niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de BAU lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand BAU associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand BAU openen

Andere problemen met een bestand BAU

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand BAU bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken BAU:

  • het gekozen bestand BAU is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand BAU met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand BAU bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand