• Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

BB Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand BB. Als je het bestand wilt openen BB, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ BB

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Blitz Basic Source Code Format Blitz Research

Wat is een bestand BB?

Bronbestand geschreven in Blitz, een spelprogrammeertaal. Gecompileerd met behulp van een Blitz compiler opgenomen in BlitzMax, Blitz3D, of BlitzPlus ontwikkelingssoftware.

Blitz3D wordt gebruikt om 3D-games te maken. BlitzMax is gebaseerd op BASIC en kan cross-platform games creëren. BlitzPlus is ontworpen voor het bouwen van eenvoudiger 2D games en applicaties.

Hoe een bestand openen BB?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand BB niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de BB lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand BB associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand BB openen

Andere problemen met een bestand BB

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand BB bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken BB:

  • het gekozen bestand BB is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand BB met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand BB bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand