Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

BBC Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand BBC. Als je het bestand wilt openen BBC, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ BBC

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
BBC BASIC For Windows N/A

Wat is een bestand BBC?

BASIC programma gemaakt met BBC BASIC, een ontwikkelprogramma gebaseerd op de BASIC programmeertaal. Kan gebruikt worden om afzonderlijke uitvoerbare (.EXE) bestanden te maken.

Hoe een bestand openen BBC?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand BBC niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de BBC lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand BBC associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand BBC openen

Andere problemen met een bestand BBC

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand BBC bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken BBC:

  • het gekozen bestand BBC is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand BBC met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand BBC bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand