Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

BBCD Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand BBCD. Als je het bestand wilt openen BBCD, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ BBCD

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
BobCAD-CAM Document BobCAD-CAM

Wat is een bestand BBCD?

CAD document gemaakt door BobCAD-CAM, een CAD-applicatie applicatie voor Windows. Behoudt een fabricage-onderdeelontwerp en kan diverse geometrie- en dimensioneringsgegevens bevatten. Kan ook instructies bevatten voor het frezen van het onderdeel.

Het BBCD-formaat werd geïntroduceerd met BobCAD-CAM versie 22. Daarvoor werd het .CAD-formaat gebruikt.

Hoe een bestand openen BBCD?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand BBCD niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de BBCD lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand BBCD associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand BBCD openen

Andere problemen met een bestand BBCD

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand BBCD bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken BBCD:

  • het gekozen bestand BBCD is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand BBCD met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand BBCD bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand