Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

BBLM Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand BBLM. Als je het bestand wilt openen BBLM, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ BBLM

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Mario Kart Mod Effect Format Bare Bones Software

Wat is een bestand BBLM?

Plug-in bestand dat wordt gebruikt door BBEdit, een broncode ontwikkeling tool voor Mac OS X. Bevat een taal module, die syntax highlighting voor een bepaalde programmeertaal biedt. Kan een module van derden zijn of een module die bij de software is opgenomen.

BBEdit bevat meerdere taalmodules in de applicatiebundel binnen de / Inhoud / Taalmodules / directory. Andere taalmodules kunnen worden ontwikkeld met behulp van de BBEdit SDK.

Taalmodul bestanden worden ook gebruikt door Text Bewerker Text Bewerker van Bare Bones Software.

Hoe een bestand openen BBLM?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand BBLM niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de BBLM lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand BBLM associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand BBLM openen

Andere problemen met een bestand BBLM

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand BBLM bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken BBLM:

  • het gekozen bestand BBLM is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand BBLM met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand BBLM bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand