Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

BCD Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand BCD. Als je het bestand wilt openen BCD, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ BCD

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft Windows Boot Configuration Format Microsoft

Wat is een bestand BCD?

Windows-opstartconfiguratieformaat geïntroduceerd met Windows Vista. Vervangt de oudere boot.Ini-indeling die wordt gebruikt door het NTLDR-programma. Ondersteunt de onderliggende firmware abstractie, zodat meerdere systemen kunnen worden ondersteund.

BCD ondersteunt aanvankelijk PC / AT BIOS en EFI systemen, maar is uitbreidbaar en kan ook andere firmware ondersteunen.

BCD-bestanden maken gebruik van het Windows-register (.REG) en kunnen daarom worden bewerkt met de Windows Register Editor.

Hoe een bestand openen BCD?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand BCD niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de BCD lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand BCD associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand BCD openen

Andere problemen met een bestand BCD

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand BCD bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken BCD:

  • het gekozen bestand BCD is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand BCD met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand BCD bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand