Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

BCK Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand BCK. Als je het bestand wilt openen BCK, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ BCK

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
VMX Backup Format HP

Wat is een bestand BCK?

Een BCK-bestand is een VMS / VAX BaCKup-bestand dat is gemaakt op een VMS VAX- of VMS Alpha-systeem. Het bevat een saveset van een bestand of volume bestanden op een VMS VAX of VMS Alpha systeem. BCK-bestanden worden gemaakt om te beschermen tegen verlies of corruptie van gegevens.

VMS was een enterprise-level server besturingssysteem ontwikkeld door Digital Equipment. Het kwam met een hulpprogramma genaamd BACKUP, die gebruikt werd om gegevens te archiveren. Het BACKUP-hulpprogramma werd gebruikt om savesets op te slaan die opgeslagen werden in BCK-bestanden op een magneetband of schijf.

Het VMS besturingssysteem (VAX-11 / VMS, VAX / VMS) werd vervangen door OpenVMS.

Hoe een bestand openen BCK?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand BCK niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de BCK lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand BCK associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand BCK openen

Andere problemen met een bestand BCK

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand BCK bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken BCK:

  • het gekozen bestand BCK is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand BCK met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand BCK bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand