Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

BCKP Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand BCKP. Als je het bestand wilt openen BCKP, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ BCKP

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Ad-Aware Quarantined Format Lavasoft

Wat is een bestand BCKP?

Archief van onveilige of twijfelachtige bestanden die worden gedetecteerd door Ad-Aware, een malware-beveiligingsprogramma voor pc's en netwerken. Verzamel mogelijke kwaadaardige bestanden en quarantaine ze op een veilige locatie. Gemaakt tijdens het automatisch quarantaineproces.

BCKP-bestanden worden typisch aangeduid als "[datum] [tijd] .Bckp" waar [datum] het datastamp is en [tijd] is de tijd dat het bestand is gemaakt.

Hoe een bestand openen BCKP?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand BCKP niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de BCKP lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand BCKP associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand BCKP openen

Andere problemen met een bestand BCKP

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand BCKP bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken BCKP:

  • het gekozen bestand BCKP is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand BCKP met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand BCKP bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand