Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

BCL Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand BCL. Als je het bestand wilt openen BCL, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ BCL

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Illumina CASAVA Base Call Format Illumina

Wat is een bestand BCL?

Bestand gegenereerd door Illumina DNA sequencing instrumenten, waaronder HiSeq en MiSeq. Hiermee worden de basisoproep- en kwaliteitsscore-informatie opgeslagen voor elke cyclus die is verwerkt. Kan worden geanalyseerd met behulp van CASAVA en geconverteerd naar het QSEC formaat met Illumina BCL Converter.

Hoe een bestand openen BCL?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand BCL niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de BCL lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand BCL associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand BCL openen

Andere problemen met een bestand BCL

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand BCL bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken BCL:

  • het gekozen bestand BCL is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand BCL met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand BCL bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand