Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

BCM Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand BCM. Als je het bestand wilt openen BCM, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ BCM

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Business Contact Manager Format Microsoft

Wat is een bestand BCM?

Beveiligt gegevens van Business Contact Manager voor Outlook. Inclusief accounts, zakelijke contacten, projecten en zakelijke kansen. Sla ook de communicatiegeschiedenis op van vorige versies van Business Contact Manager voor Outlook.

BCM-bestanden kunnen ook contactpersonen voor contactpersonen van e-mailmarketing voor contactpersonen van Outlook 2007 en Microsoft Sales Leads-gegevens bevatten van eerdere versies van Business Contact Manager voor Outlook.

Microsoft Office Outlook kan BCM-bestanden importeren met de wizard Business Import en exporteren van gegevens. U kunt ervoor kiezen om alle records te importeren of afzonderlijke records te selecteren die u wilt importeren.

Hoe een bestand openen BCM?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand BCM niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de BCM lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand BCM associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand BCM openen

Andere problemen met een bestand BCM

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand BCM bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken BCM:

  • het gekozen bestand BCM is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand BCM met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand BCM bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies BCM
BCM naar CSV