Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

BCMX Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand BCMX. Als je het bestand wilt openen BCMX, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ BCMX

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft Outlook Business Contact Manager Customization Format Microsoft

Wat is een bestand BCMX?

Geeft aangepaste gegevens op van gebruikers gedefinieerde velden in een Outlook Business Contact Manager (.BCM) bestand. Kan alleen geïmporteerd worden door de database eigenaar of een beheerder van de computer waar de database is opgeslagen.

BCMX-gegevens kunnen worden geïmporteerd met de wizard Business Import en Export van uitvoergegevens die bij MS Outlook zijn opgenomen.

Hoe een bestand openen BCMX?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand BCMX niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de BCMX lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand BCMX associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand BCMX openen

Andere problemen met een bestand BCMX

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand BCMX bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken BCMX:

  • het gekozen bestand BCMX is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand BCMX met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand BCMX bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand