Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

BCP Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand BCP. Als je het bestand wilt openen BCP, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ BCP

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Borland C++ Makefile Borland

Wat is een bestand BCP?

Software programma makefile, waarin bestanden, afhankelijkheden en regels worden beschreven voor het bouwen van een C ++ applicatie. Gebruikt in Borland C / C ++ ontwikkelingsinstrumenten voor C ++ Builder. Gemaakt voor 16-bits programma's, maar ook ondersteund door 32-bits programma's.

Hoe een bestand openen BCP?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand BCP niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de BCP lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand BCP associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand BCP openen

Andere problemen met een bestand BCP

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand BCP bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken BCP:

  • het gekozen bestand BCP is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand BCP met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand BCP bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand