Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

BCT Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand BCT. Als je het bestand wilt openen BCT, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ BCT

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Adobe Bridge Cache Format Adobe Systems

Wat is een bestand BCT?

Een BCT-bestand is een cache bestand dat wordt gegenereerd door Adobe Bridge, een Adobe CreativeCloud (CC) bestandsmanagement applicatie. Het bevat miniaturen die automatisch door de applicatie worden gecreëerd tijdens het bladeren van afbeeldingen. BCT-bestanden worden gebruikt om snel toegang te krijgen tot informatie over de samenvatting van beelden.

BCT-bestanden worden opgeslagen naast .BC-bestanden, die samen de cache van Adobe Bridge bevatten. De cache kan gecentraliseerd of gedistribueerd worden, wat betekent dat de bestanden op één locatie worden opgeslagen of verdeeld worden naar elke map die wordt gezocht. Gebruikers kunnen de caching-optie in de software instellen.

BCT-bestanden hebben de naam Adobe Bridge Cache.Bct.

U kunt zowel BCT als BC bestanden veilig verwijderen. Adobe Bridge regenereert hen echter de volgende keer dat u beelden in de toepassing bladert.

Hoe een bestand openen BCT?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand BCT niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de BCT lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand BCT associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand BCT openen

Andere problemen met een bestand BCT

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand BCT bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken BCT:

  • het gekozen bestand BCT is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand BCT met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand BCT bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand