Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

BDC Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand BDC. Als je het bestand wilt openen BDC, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ BDC

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Lingvo Dictionary Format Babylon

Wat is een bestand BDC?

Woordenboek bestand gebruikt door Babylon, een online vertaal tool. Bevat termen en definities voor een specifieke taal, zoals het Oxford Engelse woordenboek. Gebruikt om te zoeken naar de definities van woorden binnen Babylon.

Hoe een bestand openen BDC?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand BDC niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de BDC lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand BDC associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand BDC openen

Andere problemen met een bestand BDC

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand BDC bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken BDC:

  • het gekozen bestand BDC is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand BDC met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand BDC bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand