Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

BDD Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand BDD. Als je het bestand wilt openen BDD, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ BDD

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
CARA Sound Radiation Data Format CARA

Wat is een bestand BDD?

Bevat geluidsstralingsinformatie die nodig is voor het maken van kamer akoestische berekeningen. Gebruikt door CARA (Computer Aided Room Acoustics) software om de auditieve eigenschappen van een kamer of ander type ruimte te simuleren. Opgeslagen samen met het .BOX bestand bij het maken van een aangepast CARA luidspreker model.

Hoe een bestand openen BDD?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand BDD niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de BDD lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand BDD associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand BDD openen

Andere problemen met een bestand BDD

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand BDD bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken BDD:

  • het gekozen bestand BDD is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand BDD met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand BDD bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand