Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

BDIC Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand BDIC. Als je het bestand wilt openen BDIC, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ BDIC

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Google Chrome Dictionary Format Google

Wat is een bestand BDIC?

Een BDIC-bestand is een woordenboekbestand dat wordt gebruikt door Google Chrome, een webbrowser die door Google is ontwikkeld. Het bevat een woordenboek van woorden die worden gebruikt door de spellingscontrole van Chrome voor het identificeren van verkeerde gespelde woorden. BDIC-bestanden kunnen worden gebruikt voor het spellen van verschillende talen.

In Windows XP is het Chrome-woordenboek opgeslagen in C: Documenten en instellingen [gebruikersnaam] Local SettingsApplication DataGoogleChromeApplication Woordenboeken.

In Windows Vista en Windows 7 is het Chrome-woordenboekbestand opgeslagen in C: Gebruikers [gebruikersnaam] AppDataLocalGoogleChromeApplicationDictionaries.

Het Engelse woordenboek bestand van Chrome is genoemd nl-US-1-2.Bdic.

Hoe een bestand openen BDIC?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand BDIC niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de BDIC lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand BDIC associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand BDIC openen

Andere problemen met een bestand BDIC

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand BDIC bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken BDIC:

  • het gekozen bestand BDIC is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand BDIC met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand BDIC bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand