Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

BDL Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand BDL. Als je het bestand wilt openen BDL, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ BDL

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
CoCreate Designer Bundle Format Parametric Technology

Wat is een bestand BDL?

Bestand gemaakt door CoCreate CAD softwareprogramma's zoals CoCreate Modeling, SolidDesigner en OneSpace Designer. Biedt een bundel alle gegevens voor een 2D- of 3D-ontwerp. Gebruikt om modelgegevens op te slaan en te laden.

Hoe een bestand openen BDL?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand BDL niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de BDL lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand BDL associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand BDL openen

Andere problemen met een bestand BDL

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand BDL bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken BDL:

  • het gekozen bestand BDL is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand BDL met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand BDL bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand