Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

BDM Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand BDM. Als je het bestand wilt openen BDM, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ BDM

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
AVHCD Video Information Or Index Format Sony

Wat is een bestand BDM?

Disc informatiebestand gemaakt door AVHCD video opnames. Bevat informatie over de inhoud van de bestanden in een specifieke map. Vaak gezien als index.Bdm en movieobj.Bdm. In de AVCHD / BDMV map van een media opslagapparaat.

Terwijl .BDMV-bestanden meestal worden gezien op optische discmedia, worden BDM-bestanden meestal gezien op niet-disc-opnamemedia, zoals harde schijven en geheugensticks.

Hoe een bestand openen BDM?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand BDM niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de BDM lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand BDM associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand BDM openen

Andere problemen met een bestand BDM

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand BDM bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken BDM:

  • het gekozen bestand BDM is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand BDM met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand BDM bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand