Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

BDP Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand BDP. Als je het bestand wilt openen BDP, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ BDP

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft Exchange Diagnostic Message Microsoft

Wat is een bestand BDP?

Diagnostisch bestand gegenereerd door Microsoft Exchange wanneer een e-mailbericht niet kan worden geleverd. Wijst op een lokaal .EML-bestand dat meestal een niet-leveringsrapport (NDR) bevat.

BDP-bestanden worden opgeslagen in de map Badmail samen met .BAD en .BDR-bestanden.

Hoe een bestand openen BDP?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand BDP niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de BDP lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand BDP associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand BDP openen

Andere problemen met een bestand BDP

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand BDP bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken BDP:

  • het gekozen bestand BDP is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand BDP met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand BDP bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand