Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

BDR Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand BDR. Als je het bestand wilt openen BDR, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ BDR

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft Publisher Border Format Microsoft

Wat is een bestand BDR?

Lichaam van een e-mail niet-bezorgingsrapport (NDR). Bevat informatie over waarom een ​​e-mailbericht niet is geleverd. Bevat de foutcode, berichtverzender en berichtontvangers.

BDR-bestanden worden opgeslagen in de map Badmail samen met .BAD en .BDP-bestanden.

Hoe een bestand openen BDR?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand BDR niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de BDR lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand BDR associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand BDR openen

Andere problemen met een bestand BDR

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand BDR bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken BDR:

  • het gekozen bestand BDR is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand BDR met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand BDR bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand