Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

BEAM Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand BEAM. Als je het bestand wilt openen BEAM, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ BEAM

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Compiled Erlang Code Format Ericsson

Wat is een bestand BEAM?

Uitvoerbaar bestand gegenereerd door de Erlang compiler, een programma dat wordt gebruikt voor het bouwen van BEAM-bestanden uit .ERL broncode bestanden. Opgeslagen in een binair formaat, genaamd bytecode, en kan worden uitgevoerd met de Erlang virtuele machine (VM).

Erlang is een programmeertaal die wordt gebruikt voor het ontwikkelen van schaalbare real-time systemen voor e-commerce, instant messaging en telefonie.

BEAM-bestanden lijken op Java .CLASS-bestanden, die een bytecode bevatten die wordt uitgevoerd op de Java Virtual Machine (JVM). Het Erjang-project ontwikkelde een virtuele machine voor Erlang die in Java loopt. Het laad BEAM-bestanden, zet ze om in het CLASS-formaat en rijdt ze vervolgens met de JVM.

Hoe een bestand openen BEAM?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand BEAM niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de BEAM lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand BEAM associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand BEAM openen

Andere problemen met een bestand BEAM

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand BEAM bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken BEAM:

  • het gekozen bestand BEAM is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand BEAM met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand BEAM bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand