Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

BEAN Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand BEAN. Als je het bestand wilt openen BEAN, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ BEAN

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Bean Document Format Bean

Wat is een bestand BEAN?

Wordverwerkingsdocument gemaakt met Bean, een gratis tekstverwerker voor Mac OS X, aangedreven door dezelfde motor als Apple Text Edit. Ondersteunt live-woorden, tekststijlen, afbeeldingen en aangepaste afdrukmarge instellingen.

BEAN-bestanden gebruiken dezelfde opmaak als Rich Text Format Directory (.RTFD) bestanden.

Hoe een bestand openen BEAN?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand BEAN niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de BEAN lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand BEAN associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand BEAN openen

Andere problemen met een bestand BEAN

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand BEAN bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken BEAN:

  • het gekozen bestand BEAN is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand BEAN met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand BEAN bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand