Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

BED Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand BED. Als je het bestand wilt openen BED, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ BED

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
UCSC BED Annotation Track Format UCSC

Wat is een bestand BED?

Tab-gescheiden tekstbestand dat genoom annotatie track gegevens opslaat in de UCSC (University of California, Santa Cruz) BED formaat. Gebruikt in bioinformatica onderzoek van mens en dier. Kan worden geüpload en verwerkt op de webpagina van de UCSC Genome Browser.

Hoe een bestand openen BED?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand BED niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de BED lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand BED associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand BED openen

Andere problemen met een bestand BED

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand BED bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken BED:

  • het gekozen bestand BED is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand BED met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand BED bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand