Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

BF Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand BF. Als je het bestand wilt openen BF, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ BF

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Beyond Good & Evil Game Archive Format Cryo Interactive Entertainment

Wat is een bestand BF?

Game data archief formaat gebruikt door games ontwikkeld door Cryo Interactive Entertainment. Bevat spelgegevens, zoals voorwerpen, kaarten, geluiden en muziek in een enkel archief.

Microïds verwierf Cryo Interactive in 2008, maar diverse Microïds games gebruiken nog steeds het CryoBF formaat. De volgende spellen gebruiken BF-bestanden om game data op te slaan: Nostradamus: The Last Prophecy Safecracker: De Ultieme Puzzel Avontuur Bestemming: Treasure Island Terug naar Mysterious Island Terug naar Mysterious Island 2: Minas-lot Het geheim van de Nautilus Dracula 3: De weg van de Dragon BF-bestanden worden door de bovengenoemde games genoemd en zijn niet bedoeld om handmatig geopend te worden. De inhoud van een BF-bestand kan echter worden geëxtraheerd met een uitpakprogramma zoals Unpakke.

Hoe een bestand openen BF?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand BF niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de BF lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand BF associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand BF openen

Andere problemen met een bestand BF

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand BF bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken BF:

  • het gekozen bestand BF is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand BF met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand BF bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand