Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

BFC Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand BFC. Als je het bestand wilt openen BFC, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ BFC

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft Windows 95 Briefcase Document Format N/A

Wat is een bestand BFC?

Folder met bestanden die kunnen worden gesynchroniseerd tussen meerdere computers (vaak een desktop en een laptop) met behulp van MS Briefcase.

Hoe een bestand openen BFC?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand BFC niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de BFC lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand BFC associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand BFC openen

Andere problemen met een bestand BFC

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand BFC bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken BFC:

  • het gekozen bestand BFC is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand BFC met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand BFC bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand