Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

BFF Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand BFF. Als je het bestand wilt openen BFF, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ BFF

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
AIX Backup Format IBM

Wat is een bestand BFF?

Backup-bestand gemaakt door AIX "backup", een hulpmiddel dat wordt gebruikt voor het maken van back-ups op IBM AIX-computers. Bevat een archief van bestanden die kunnen worden hersteld met behulp van het AIX-herstelprogramma. Opgeslagen in een formaat dat lijkt op .TAR-archieven.

BFF-bestanden worden gebruikt voor gegevensbackups en voor het maken van softwaredistributiepakketten.

Hoe een bestand openen BFF?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand BFF niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de BFF lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand BFF associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand BFF openen

Andere problemen met een bestand BFF

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand BFF bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken BFF:

  • het gekozen bestand BFF is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand BFF met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand BFF bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand