Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

BFM Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand BFM. Als je het bestand wilt openen BFM, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ BFM

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Terminal Reality Model Format Terminal Reality

Wat is een bestand BFM?

Game 3D-modelbestand gebruikt door games gemaakt door Terminal Reality, de makers van titels zoals Bloodrayne en The Walking Dead: Survival Instinct. Opslaan van modelinformatie voor 3D-objecten in het spel. Kan worden geëxtraheerd uit een .POD bestand, dat is het spel data container formaat voor Terminal Reality games.

Beide POD- als BFM-bestanden worden gebruikt door de Infinity Engine, de spelmotor Terminal Reality gebruikt voor hun 3D-games.

Hoe een bestand openen BFM?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand BFM niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de BFM lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand BFM associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand BFM openen

Andere problemen met een bestand BFM

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand BFM bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken BFM:

  • het gekozen bestand BFM is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand BFM met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand BFM bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand