Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

BFS Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand BFS. Als je het bestand wilt openen BFS, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ BFS

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
SmartWare Backup Sort Definition Format Bugbear Entertainment

Wat is een bestand BFS?

Een BFS bestand is een data bestand dat wordt gebruikt door FlatOut stunt racing videospellen. Het bevat verschillende soorten game data, zoals auto modellen en racesporen. BFS-bestanden worden vaak gebruikt voor het wijzigen, of "modding" van spelinhoud.

BFS-bestanden kunnen worden uitgepakt met behulp van tools zoals BFS2Unpacker en bfsunpack. De FlatOut-serie bevat FlatOut, FlatOut 2 en FlatOut: Ultimate Carnage.

Hoe een bestand openen BFS?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand BFS niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de BFS lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand BFS associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand BFS openen

Andere problemen met een bestand BFS

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand BFS bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken BFS:

  • het gekozen bestand BFS is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand BFS met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand BFS bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand