Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

BFX Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand BFX. Als je het bestand wilt openen BFX, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ BFX

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Bitware BitFax Format Cheyenne

Wat is een bestand BFX?

Fax gemaakt door Bitware, een een keer populair digitaal faxprogramma dat door Cheyenne wordt verkocht. Bevat een digitale fax die via een modem kan worden verzonden. Kan worden omgezet in .PDF of .JPEG bestanden met behulp van diverse programma's.

Bitware was meestal gebundeld met computer modem aankopen. Het wordt niet meer ondersteund.

Hoe een bestand openen BFX?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand BFX niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de BFX lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand BFX associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand BFX openen

Andere problemen met een bestand BFX

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand BFX bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken BFX:

  • het gekozen bestand BFX is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand BFX met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand BFX bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand