Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

BGI Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand BGI. Als je het bestand wilt openen BGI, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ BGI

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
BGInfo Configuration Format Microsoft

Wat is een bestand BGI?

Voorkeurbestand voor BgInfo, een hulpprogramma dat bijhouden van de configuratiegegevens van de computer. Opslaan van aangepaste instellingen die door de gebruiker in BgInfo zijn gekozen.

Om BGInfo in staat te stellen een BGI configuratiebestand te gebruiken in plaats van de standaardconfiguratie (die in het register is opgeslagen), moet de naam van het bestand in de opdrachtregel worden opgegeven. IE "BGInfo MyConfig.Bgi".

Meer informatie over BgInfo is beschikbaar op de Microsoft TechNet BgInfo pagina.

BgInfo is oorspronkelijk ontwikkeld door Sysinternals, die in juli 2006 door Microsoft werd verworven.

Hoe een bestand openen BGI?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand BGI niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de BGI lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand BGI associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand BGI openen

Andere problemen met een bestand BGI

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand BGI bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken BGI:

  • het gekozen bestand BGI is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand BGI met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand BGI bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand