Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

BGL Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand BGL. Als je het bestand wilt openen BGL, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ BGL

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft Flight Simulator Scenery Data Format Microsoft

Wat is een bestand BGL?

Glossariumbestand gebruikt door Babylon, een programma dat online vertalen in vele verschillende talen ondersteunt. Bevat termen en definities die in Babylon geladen kunnen worden. Kan worden vertaald in de verschillende talen door de Babylon-applicatie.

BGL-bestanden kunnen gegenereerd worden met behulp van de Babylon Glossary Builder, die gebruikt kan worden om aangepaste woordenlijst te maken.

Hoe een bestand openen BGL?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand BGL niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de BGL lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand BGL associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand BGL openen

Andere problemen met een bestand BGL

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand BGL bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken BGL:

  • het gekozen bestand BGL is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand BGL met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand BGL bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand