Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

BGT Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand BGT. Als je het bestand wilt openen BGT, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ BGT

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Graphic Accounts Account Data Format FKJ Software

Wat is een bestand BGT?

Bevat budgetinformatie die wordt gebruikt door Graphic Accounts, een persoonlijk financieel budgetteringsprogramma. Kan worden weergegeven met grafieken, tabellen en grafieken. Gebruikt voor financieel management en financieel plan.

BGT-bestanden worden vaak geopend samen met een overeenkomstige account (.ACC) bestand.

Hoe een bestand openen BGT?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand BGT niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de BGT lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand BGT associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand BGT openen

Andere problemen met een bestand BGT

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand BGT bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken BGT:

  • het gekozen bestand BGT is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand BGT met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand BGT bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand