Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

BGZ Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand BGZ. Als je het bestand wilt openen BGZ, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ BGZ

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Blood Frontier Map Format Wouter van Oortmerssen

Wat is een bestand BGZ?

Game map bestand gebruikt door Blood Frontier, een eerste persoon shooter (FPS) spel eerder ontwikkeld als Red Eclipse. Bevat gegevens voor een spelniveau, zoals terreindefinities, waypoints, wapens en andere kaartinstellingen. Kan gebruikt worden voor het opslaan van single- en multiplayer kaarten.

BGZ-bestanden lijken op de .MMP kaartformaat van Red Eclipse en kunnen worden geladen in Red Eclipse. Echter, niet alle MPZ-bestanden kunnen in Blood Frontier worden gebruikt door nieuwere toevoegingen aan het MPZ-bestandsformaat. Zowel BGZ als MPZ bestanden gebruiken GZip compressie.

Blood Frontier en Red Eclipse zijn ontwikkeld met de Cube 2 game engine.

Het project Blood Frontier is beëindigd. De software heeft nooit een officiële release versie bereikt.

Hoe een bestand openen BGZ?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand BGZ niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de BGZ lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand BGZ associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand BGZ openen

Andere problemen met een bestand BGZ

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand BGZ bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken BGZ:

  • het gekozen bestand BGZ is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand BGZ met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand BGZ bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand