Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

BHO Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand BHO. Als je het bestand wilt openen BHO, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ BHO

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Behold Settings Format Louis Kessler

Wat is een bestand BHO?

Bestand aangemaakt door Behold, een programma dat gebruikt wordt om genealogische data te bekijken. Referenties GEDCOM (.GED) bestanden en specificeert informatie over het formatteren van familie- en genealogische weergave. Wordt gebruikt voor het presenteren van familiebomen en andere genealogieën op verschillende manieren.

BHO-bestanden kunnen worden geopend en bewerkt met Zie, maar ze kunnen ook met elke tekstverwerker bekeken worden, omdat ze in een gewone tekstformaat zijn opgeslagen.

Hoe een bestand openen BHO?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand BHO niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de BHO lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand BHO associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand BHO openen

Andere problemen met een bestand BHO

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand BHO bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken BHO:

  • het gekozen bestand BHO is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand BHO met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand BHO bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand