Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

BIG Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand BIG. Als je het bestand wilt openen BIG, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ BIG

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Electronic Arts Game Resource Package Format Electronic Arts

Wat is een bestand BIG?

Game data format gebruikt door Electronic Arts (EA) videospellen. Bevat individuele activa die door het spel worden gebruikt en zipped om ruimte te besparen. Net als een .ELF-bestand, maar gewijzigd en opgeslagen in een eigen EA-formaat. Kan geïmporteerd worden als een MOD-bestand in bepaalde spellen om de gameplay te wijzigen.

Hoe een bestand openen BIG?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand BIG niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de BIG lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand BIG associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand BIG openen

Andere problemen met een bestand BIG

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand BIG bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken BIG:

  • het gekozen bestand BIG is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand BIG met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand BIG bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand