Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

BIK Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand BIK. Als je het bestand wilt openen BIK, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ BIK

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
BINK Video Format RAD Game Tools

Wat is een bestand BIK?

Eigen videoformaat ontwikkeld door RAD Game Tools. Gebruikt voor het afspelen van filmclips in videospelletjes op zowel pc's als consolesystemen. Hiermee kan de standaardvideo zeer gecomprimeerd worden, terwijl de videokwaliteit voor het doelplatform wordt geoptimaliseerd.

Bink-video's kunnen worden afgespeeld met Windows Media Player (WMP) als u de Windows 7 Codec Pack hebt geïnstalleerd. Hoewel WMP zegt dat het de extensie ".Bik" niet herkent nadat u het codec pack hebt geïnstalleerd, kies dan om de video toch te openen en WMP zal het afspelen.

BIK-bestanden worden vaak gecomprimeerd uit .AVI, .MOV of andere gewone videobestanden. Als u met de Bink-gereedschap wordt gecomprimeerd, kunnen de gegevenssnelheden worden aangepast voor resoluties tot 320x240 tot resoluties in HD-kwaliteit, waardoor video's die geschikt zijn voor handheld apparaten, HD-tv's en computerschermen ondersteunen.

Hoe een bestand openen BIK?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand BIK niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de BIK lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand BIK associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand BIK openen

Andere problemen met een bestand BIK

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand BIK bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken BIK:

  • het gekozen bestand BIK is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand BIK met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand BIK bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies BIK
BIK naar AVIBIK naar FLVBIK naar H264BIK naar MKVBIK naar MP4BIK naar MPEBIK naar MPGBIK naar OGVBIK naar WMV