Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

BIM Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand BIM. Als je het bestand wilt openen BIM, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ BIM

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Bytessence InstallMaker Project Format Bytessence

Wat is een bestand BIM?

Installatie projectbestand gemaakt door Bytessence InstallMaker, een programma dat gebruikt wordt om Windows-installateurs te maken. Beveiligt productinformatie, installatievereisten, uninstaller informatie, installeer bestandscompressie opties en de look en feel van de gebruikersinterface van de installateur. Hiermee worden ook verwijzingen naar de bestanden opgeslagen die in het laatste installatiebestand worden ingebouwd.

Bytessence InstallMaker is een gratis programma waarmee softwareontwikkelaars applicatie-installatiebestanden kunnen maken die gebruikers door het Windows-installatieproces leiden.

Hoe een bestand openen BIM?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand BIM niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de BIM lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand BIM associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand BIM openen

Andere problemen met een bestand BIM

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand BIM bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken BIM:

  • het gekozen bestand BIM is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand BIM met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand BIM bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand