Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

BIN Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand BIN. Als je het bestand wilt openen BIN, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ BIN

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
CD/DVD Binary Image Format N/A

Wat is een bestand BIN?

Schijfafbeelding gemaakt van een optische schijf. Bewaart de binaire gegevens van een cd of dvd. Kan worden gemonteerd door de computer en herkend als een fysieke schijf. Soortgelijk aan het standaard .ISO schijfafbeeldingsformaat.

BIN-bestanden worden vaak opgeslagen met andere metagegevensbestanden die de inhoud van de disc beschrijven. Zo worden ze vaak opgeslagen met een .CUE-bestand dat de bestelling van gegevens in het binaire beeld beschrijft.

Als een BIN-bestand niet wordt geopend, kan deze worden geopend door sommige disk-hulpprogramma's door de extensie van ".Bin" naar ".Iso." Te wijzigen.

Hoe een bestand openen BIN?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand BIN niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de BIN lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand BIN associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand BIN openen

Andere problemen met een bestand BIN

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand BIN bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken BIN:

  • het gekozen bestand BIN is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand BIN met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand BIN bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies BIN
BIN naar IMGBIN naar B5TBIN naar C2DBIN naar CCDBIN naar DAABIN naar DMGBIN naar ISOBIN naar ISZBIN naar NRGBIN naar UIFBIN naar VCD